Talviyliopistossa esillä Kuuban uusi kehitys ja eurovaalit

Perinteeksi muodostunut SKP:n ja Demokraattisen sivistysliiton Talviyliopisto pureutuu tulevana keväänä ajankohtaisiin kapitalismin ja sosialismin kysymyksiin. Puolueen nuorille ja uusille jäsenille suunnatulla kurssilla tarkastellaan kevään ajankohtaisia eurovaaleja, Kuuban uutta kehityssuuntaa ja Leninin poliittista perintöä. Alustamaan ovat lupautuneet mm. Kuuban suurlähettiläs Enrique Orta ja Lenin-museon johtaja Aimo Minkkinen.

Talviyliopiston suunnittelu on jo hyvässä vauhdissa
Talviyliopiston suunnittelu on jo hyvässä vauhdissa

Kurssiohjelma täydentyy koko ajan, ja DSL:n opintojohtaja Leo Partanen lupaa, että kurssilla mietitään myös kapitalismin, sosialismin ja kommunismin välisiä eroja ja yhtäläisyyksiä, sekä tehdään pienryhmätöitä, joissa syvennetään opittua.

Kahden päivän aikana on luvassa tiukka paketti hyödyllistä tietoa, ja paljon mielenkiintoisia ihmisiä ympäri Suomea. Lisäksi pääsee tietenkin saunomaan, vaihtamaan kokemuksia poliittisesta työstä ja vaikka kokeilemaan avantouintia!

Talviyliopistokurssi pidetään la.1.2. – su 2.2.2014 Vähäjärven lomakodissa. Ohjelma alkaa lauantaina klo 10 ja päättyy sunnuntaina noin klo 16. Osanottajien edellytetään osallistuvan kurssille kokoaikaisesti. Kurssimaksu on 30 euroa, sisältää kurssimateriaalin, majoituksen ja ruokailut. Matkakulut korvataan 15 euroa ylittävältä osalta – kimppakyytien järjestämistä suositellaan.

Ilmoittautumiset sähköpostilla dsl(at)kolumbus.fi tai sippo.kahmi(at)tiedonantaja.fi keskiviikkoon 22.1. mennessä.

Ilmoita osanottajan nimi, postiosoite, s-posti, puhelinnumero ja mahdolliset ruokavaliot (seka vai kasvis etc.) ja allergiat. Tarkoitus on lähettää osanottajille etukäteismateriaalia tammikuussa.