Kesäyliopisto kutsuu 8.-10.8.

DSL:n ja SKP:n perinteinen kesäyliopistokurssi järjestetään tänä vuonna 8.-10. elokuuta tuttuun tapaan Vähäjärven lomakodissa. Kurssi on kolmepäiväinen, alkaa perjantaina klo 10 ja päättyy sunnuntaina noin klo 16.

Kurssilla pureudutaan paljon talouspoliittisiin kysymyksiin monista näkökulmista. Lisäksi pohditaan ajankohtaisia poliittisia haasteita ja kurkotetaan kauemmas tulevaisuuteen.

Ohjelmistosta löytyy mm.:

  • Karl Marx -seuran Miika Kabata vertailee vaihtoehtoja nykyiselle talouspolitiikalle Keynesistä Marxiin
  • Ryhmätöitä taistelusta taloudesta ja politiikasta: Sosiaaliset ja taloudelliset kysymykset sekä kommunistien ratkaisut
  • Puheenjohtaja J-P. Väisänen alustaa kommunistien lähitulevaisuuden näkymistä ja kaupunginvaltuutettu Yrjö Hakanen hahmottelee pidemmän tähtäimen sosialismia
  • Terveisiä Euroopan Vasemmiston kesäyliopistosta

Ohjelmaan tehdään vielä muutoksia ja lisäyksiä, ja uusia puhujanimiä julkistetaan. Seuraava versio julkistetaan toivon mukaan kesäkuun alkuun mennessä.

Osallistumismaksu on 40 euroa, sisältäen majoituksen, ruokailut ja kurssiaineiston. Matkakulut korvataan halvimman taksan mukaisesti 10 euroa ylittävältä osalta, suosittelemme kimppakyytejä.

Sitovat ilmoittautumiset 16.6. mennessä DSL:n toimistoon s-posti: dsl(a)kolumbus.fi: osanottajan nimi, s-posti ja postiosoite, mahdollinen ruokavalio. Kannattaa kuitenkin varmistaa paikkansa ajoissa!

Juhannuksen jälkeisellä viikolla lähetämme osanottajille kurssiin liittyvää materiaalia. Tarkoitus on, että kaikki osallistuvat kokoaikaisesti kurssille, joten matka-aikataulut kannattaa suunnitella tätä silmällä pitäen.