DSL mukana Maailma kylässä -festivaalissa 24.-25.5.


Maailma kylässä -festivaali tuo Helsinkiin jälleen paljon kiinnostavia kansainvälisiä järjestö- ja kirjailijavieraita tulevana viikonloppuna 24.–25. toukokuuta.

Kirjailijat, aktivistit, tutkijat ja alkuperäiskansojen edustajat tuovat oman näkökulmansa festivaalin pääteemaan ilmastoon ja muihin ajankohtaisiin keskusteluihin. Suuri osa vieraista tulee festivaalin tämän vuoden maantieteellisen painotuksen mukaisesti Latinalaisesta Amerikasta.

Festivaaleilla mukana on myös Demokraattinen sivistysliitto. DSL:n esittelypöydällä festivaalialueen isossa teltassa on jaossa DSL:n materiaaleja, myynnissä kirjoja ja musiikkia.

Festivaali järjestetään Kaisaniemen puistossa ja Rautatientorilla, Helsingin keskustassa. DSL:n pöytä löytyy Kaisaniemen Mahdollisuuksien tori-teltalta (pöytä C 236). Tapahtuma-alueen interaktiivisen kartan löydät täältä.

Festivaalille pääsee helposti junalla, raitiovaunulla, metrolla tai linja-autolla. Paikalle ei kannata tulla omalla autolla, koska alueella on hyvin vähän parkkipaikkoja.