Marx-opiston kesätapaamisen ilmoittautumista pidennetty – ilmoittaudu ja tule opiskelemaan!

Taustalla kesäinen kuva ja sen yläosassa teksti: 'DSL:n Marx-opiston kesätapaaminen pidetään Vähäjärvellä 5.-7.8.2022!'.

Demokraattisen sivistysliiton Marx-opiston kesätapaaminen on luvassa Vähäjärven kurssikeskuksella, Hämeenlinnan Hauholla 5.-7.8.2022! Ilmoittautumista on pidennetty 1.8. saakka. Kurssille ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat opiskella taitoja toimia luokkatietoisessa työväenliikkeessä, eikä osallistumiseen edellytetä aikaisempia opintoja marxilaisuudesta.

Ilmoittaudu mukaan kesätapaamiseen tästä linkistä!
Linkki myös osoitteessa desili.fi/marxopisto. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 1.8. Ilmoittautumiset ovat lähtökohtaisesti sitovia. Peruuttaminen on tehtävä viimeistään niin ikään 1.8. tai lähempänä selvittää ilmoittautumisen perumisen syy puhelimitse 040 573 9314 (Jari Karttunen). Muutoin veloitamme kurssimaksun.

Marx-opisto on viikonloppukurssi, jolla opiskellaan marxilaista teoriaa ja käytännön toimintaa. Kurssi järjestetään kaksi kertaa vuodessa, talvella ja kesällä. Kurssille ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat opiskella taitoja toimia luokkatietoisessa työväenliikkeessä, eikä osallistumiseen edellytetä aikaisempia opintoja marxilaisuudesta.

Opiston talvitapaamisen kohderyhmänä ovat nuoret ja liikkeeseen viime aikoina mukaan tulleet toverit. Sukupuoli huomioidaan valinnoissa niin, ettei yhtä sukupuolta ole 60 prosenttia enempää osallistujista.

Kurssin osallistumismaksu on 80 euroa (sis. ohjelma, ruokailu ja majoitus). Yhden hengen huoneesta 15 euron lisämaksu. Maahanmuuttajien, eläkeläisten ja työttömien on mahdollista saada kurssimaksu kuitattua opintosetelillä.

DSL:n opintokeskus korvaa osallistujien matkakulut halvimman julkisen kulkuneuvon hinnan mukaisesti. Tarvittaessa pyrimme järjestämään lastenhoidon kurssin ajan. Lastenhoidon tarpeesta ota yhteyttä: jari.karttunen@desili.fi.

Tervetuloa Marx-opistoon!

Lisätietoja antaa DSL:n pääsihteeri Jari Karttunen: jari.karttunen@desili.fi

Marx-opiston nettisivut löytyvät osoitteesta desili.fi/marxopisto!