Marx-opisto

Marx-opiston logo.

Marx-opisto on Demokraattisen sivistysliiton opintokeskuksen viikonloppukurssi, jolla opiskellaan marxilaista teoriaa ja käytännön toimintaa. Kurssi järjestetään kaksi kertaa vuodessa, talvella ja kesällä. Kurssille ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat opiskella taitoja toimia luokkatietoisessa työväenliikkeessä, eikä osallistumiseen edellytetä aikaisempia opintoja marxilaisuudesta.

Marx-opisto on tarkoitettu sinulle, joka tarvitset eväitä radikaaliin vasemmistolaiseen vaikuttamiseen ja haluat oppia lisää järjestötyöstä.

Seuraava Marx-opiston talvitapaaminen pidetään Vähäjärven kurssikeskuksessa, Hämeenlinnan Hauholla 12.-13.3.2022. Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä! Tänä vuonna talvitapaaminen pidetään entistä enemmän työpajamuotoisena ja opiskellen marxilaisuuden perusasioita ja -käsitteistöä.

Talvitapaaminen 2022 järjestetään koronatartuntoja ehkäisevät suojaustoimet huomioon ottaen. Olemme varautuneet myös siirtämään tai perumaan talvitapaamisen tarvittaessa, mikäli Suomen koronatilanne jatkaa pahentumistaan ja mikäli rajoitukset estävät sen järjestämisen. Seuraa tiedotusta DSL:n verkkosivuilla desili.fi ja some-kanavissamme.

Uutisessa laajemmin tietoa talvitapaamisesta 2022!