Ympäristö, rauha ja oikeudenmukaisuus – DSL:n seminaarifestivaali 18.-19.6. / DCA’s Seminar Festival

Bannerikuvassa yksityiskohtaisempaa tietoa Matinkylän Pirtillä, Espoossa 18.-19.6.2022 järjestettävästä DSL:n seminaarifestivaalista.

In English below!

DSL:n seminaarifestivaali tullaan järjestämään Matinkylän Pirtillä, Espoossa ja etänä Zoomissa viikonloppuna 18.-19.6.2022!

Teemoina on ympäristön, rauhan ja maailman taloudellisen sekä poliittisen epäoikeudenmukaisuuden kysymykset. Tavoitteenamme on avata ja syventää keskustelua näistä teemoista sekä tarjota puhujanlava järjestöille, jotka ovat aktiivisia ja halukkaita näiden asioiden esillä pitämiseen.

Seminaari on kaksipäiväinen ja kansainvälinen. Lauantaipäivänä kuullaan myös englanninkielisiä puheenvuoroja ja sinä päivänä sekä paikan päällä että etänä osallistuville järjestetään simultaanitulkkaus suomi-englanti-suomi. Tarkoitus on seminaarin muodossa avata osallistujien ja yleisön yhteiskunnallista tietoisuutta monien polttavien ja kenties julkisuudessa vähemmän esillä olleiden kysymysten suhteen.

Lämpimästi tervetuloa mukaan! Tapahtumasivua päivitetään.

***

The Seminar Festival of DCA will be held in Matinkylän Pirtti, Espoo and via distance on Zoom on the weekend of June 18-19, 2022!

The themes are environment, peace and the economic and political injustice of the world. Our goal is to open and deepen the discussion on these themes and to provide a speaker platform for organizations that are active and willing to present these issues.

The seminar is two-day long and international. Speeches also in English will be heard on Saturday, and simultaneous Finnish-English-Finnish interpretation will be provided for participants both in Espoo and online. The aim is to open up the social awareness of the participants and the public in the form of a seminar on a number of burning and perhaps lesser-publicized issues.

Warm welcome to join! This event page will be updated.