SKP:n ja DSL:n talviyliopisto 30.1.-31.1.2016

SKP:n ja DSL:n perinteinen talviyliopisto pidetään 30.1.-31.1.2016 Vähäjärven lomakodissa Hämeenlinnan Hauholla. Viikonlopun aikana ruoditaan kysymyksiä rasismista, leikkauspolitiikan vaikutuksista naisiin ja kommunistien toiminnasta joukkoliikkeissä sekä harjoitellaan esiintymistä.

Ohjelmassa on mm. esiintymiskoulutusta yliopistonopettaja, SKP:n varavaltuutettu Miguel Lópezin vetämänä, naiset ja leikkauspolitiikka -aiheeseen alustaa filosofian tohtori Eeva Kaukoluoto ja kommunistien ja joukkoliikkeiden suhteeseen pohjustaa SKP:n edellinen puheenjohtaja Yrjö Hakanen. Ohjelma täydentyy vielä joulukuun aikana.

Kahden päivän aikana on luvassa tiukka paketti hyödyllistä tietoa ja paljon mielenkiintoisia ihmisiä ympäri Suomea. Lisäksi pääsee tietenkin saunomaan, vaihtamaan kokemuksia poliittisesta työstä ja vaikka kokeilemaan avantouintia!

Talviyliopistokurssi pidetään 30.1.-31.1.2016 Vähäjärven lomakodissa. Ohjelma alkaa lauantaina klo 10 ja päättyy sunnuntaina noin klo 16. Osanottajien edellytetään osallistuvan kurssille kokoaikaisesti. Kurssimaksu on 30 euroa, sisältää kurssimateriaalin, majoituksen ja ruokailut. Matkakulut korvataan 15 euroa ylittävältä osalta – kimppakyytien järjestämistä suositellaan.

Ilmoittautumisia toivotaan sähköpostilla dsl(at)kolumbus.fi 10.1. mennessä. Ilmoita osanottajan nimi, postiosoite, s-posti, puhelinnumero ja mahdolliset ruokavaliot ja allergiat. Ennakkomateriaali lähetetään osallistujille tammikuun aikana.