Reunahuomautus -julkistamistilaisuus 31.8.

– Onko yhteisvastuulle sijaa urapoliitikoiden EU-Suomessa, jossa ministerit ja kansanedustajat toimivat Brysselin edustaman eliitin kumileimasimina ja valtamedia, sekä perinteinen vasemmisto ruokailevat suurpääoman pöydässä? Mihin katosi sodanjälkeisen Suomen suurin saavutus, hyvinvointivaltio, ja mikä on toisaalta yksilön vastuu tässä kaikessa?

Harri Kiiskisen artikkelikokoelma sisältää suorasanaisia yhteiskuntafilosofisia huomautuksia ja poliittisia kannanottoja Suomen EU-jäsenyyden ajalta, lisääntyvän eriarvoisuuden Suomesta. Osansa saavat niin suurpääoma, poliittinen oikeisto, oikeistopopulistit, kuin työläisväestön ja vähäosaiset hylännyt sosialidemokraattinen työväenliike. Kiertoilmauksia kaihtava kritiikki ei säästä edes kirkkoa, koulua ja porvarilliseen nurkkakuntaisuuteen nukkunutta keskiluokkaa.

– Jos kansan palveluksessa olevat päättäjät tietoisesti tuottavat varakkuutta yhtäälle, sekä köyhyyttä ja osattomuutta toisaalle, on heitä siitä arvosteltava ja syytettävä, Kiiskinen toteaa.

Harri Kiiskinen on Turun yliopistossa opiskellut filosofian maisteri, sosiaalifilosofisesti orientoitunut yhteiskunnallinen keskustelija, vapaa kirjoittaja ja opettaja. Kiiskisen 308-sivun artikkelikokoelma ilmestyy TA-Tieto Oy:n ja Demokraattisen sivistysliiton julkaisemana. Kirjan ohjehinta on 12 euroa. ISBN-numero on 978-952-67710-7-6.

Julkistamistilaisuudessa 31.8. klo 18 Hyvinkään kirjastolla Harri Kiiskisen kanssa keskustelee mm. kaupunginvaltuutettu Olli Savela, TA-Tiedon edustajana tilaisuuden juontaa Yrjö Hakanen.