Lyhyempi työaika – Helsinki-seminaari 6.-7.2.2021

Lyhyempi työaika - Helsinki-seminaarin bannerikuva.

Keskusteluja, aloitteita sekä visioita käytännön taisteluun lyhyemmän työajan puolesta

Työaikaan, työelämään ja yhteiskuntaan syventyvä Lyhyempi työaika – Helsinki-seminaari järjestetään 6.-7. helmikuuta 2021 Helsingissä, osoitteessa Katajanokanlaituri 4. Alun perin 21.-22. maaliskuuta 2020 järjestettäväksi suunniteltu seminaari siirtyy ensi vuoden keväälle koronavirustilanteen vuoksi.

Tapahtumasalissa on paikkoja rajoitettu määrä – ilmoittautumisesta tulossa lisätietoja. Seminaarista on tulossa myös striimi, jonka avulla keskusteluja voi seurata etänä.

TAPAHTUMASSA ON SIMULTAANITULKKAUS SUOMI-ENGLANTI-SUOMI

Kaksipäiväisessä matalan kynnyksen seminaarissa paneudutaan työajan teemoihin. Seminaarissa käydään monenlaisia ja moniäänisiä keskusteluja, esitetään aloitteita sekä pohditaan ja visioidaan työelämän tulevaisuutta Euroopassa. Kahden päivän aikana haetaan väyliä taisteluun lyhyemmän työajan puolesta ja mietitään, miten aihe voidaan nostaa yhteiseksi asiaksi ay-liikkeessä. Keskusteluja johdattelee työajan lyhentämisen argumentit ja tavoitteet.

Lyhyempi työaika – Helsinki-seminaarin järjestää Suomen kommunistinen puolue yhteistyössä Euroopan vasemmistopuolueen ja Demokraattisen sivistysliiton (DSL) kanssa. Koko seminaarin ohjelma on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille.

Tervetuloa toimimaan tulevaisuuden työelämän eteen! Tule mukaan Helsinki-seminaariin!

www.helsinkiseminar.fi

Seuraa Helsinki-seminaarin kuulumisia Facebookissa.

Ota seminaarin tili seurantaan myös Instagramissa.