Vielä on aikaa ilmoittautua Marx-opiston kesätapaamiseen!

Tervetuloa Marx-opiston kesätapaamiseen 2021!

DSL:n Marx-opiston kesätapaaminen järjestään ensimmäistä kertaa nelipäiväisenä 5.-8.8. Rosa Luxemburgin 150-juhlavuoden kunniaksi kesätapaamisen teemana on Naiset Marxista. Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantaina 23.7. Tämän jälkeen voimme ottaa vielä muutamia ilmoittautumisia vastaan, mikäli paikkoja on jäljellä.

Ole aktiivinen ja ajoissa – ilmoittaudu jo nyt kesätapaamiseen tästä linkistä!

Opiston alustajat ja otsikot

Talvikki Koivu, teologian tohtori – ”Köyhyys ja yhteiskunnallinen eriarvoisuus raamatussa: kontekstuaalisen tulkinnan haasteet”
Camilla Kantola, sosiologian tohtorikoulutettava – ”Marxilaisia ja Marxia lähellä olevia yhteiskuntateoreetikko- ja -filosofinaisia”
Jari Karttunen, DSL:n pääsihteeri, valtiotieteiden tohtorikoulutettava – ”Thomas Sankara: Naisten vallankumous”
Petra Packalén, Tiedonantajan päätoimittaja – ”Rosa Luxemburgin ajatukset osana 2020-luvun sosialismia”
Marko Korvela, toimittaja – ”Identiteettipolitiikka”

Marx-opisto on tarkoitettu sinulle, joka tarvitset eväitä radikaaliin vasemmistolaiseen vaikuttamiseen ja haluat oppia lisää järjestötyöstä. Opiston kesätapaamisen kohderyhmänä ovat nuoret ja liikkeeseen viime aikoina mukaan tulleet toverit. Sukupuoli huomioidaan valinnoissa niin, ettei yhtä sukupuolta ole 60 prosenttia enempää osallistujista.

Kurssin osallistumismaksu on 80 euroa (sis. ohjelma, ruokailu ja majoitus). Maahanmuuttajien, eläkeläisten ja työttömien on mahdollista saada kurssimaksu kuitattua opintosetelillä. DSL:n opintokeskus korvaa osallistujien matkakulut halvimman julkisen kulkuneuvon hinnan mukaisesti.

Mikäli et pääse kesätapaamiseen ja olet jo ilmoittautunut, niin peruutathan ilmoittautumisesi, sillä muutoin joudumme veloittamaan kurssimaksun.

Lisätietoja antaa DSL:n pääsihteeri Jari Karttunen (040 573 9314, jari.karttunen@desili.fi).

Kesätapaamisen Fb-tapahtumasivu