Olethan jo ilmoittautunut kesän Marx-opistoon?

Tervetuloa Marx-opiston kesätapaamiseen 2021!

DSL:n Marx-opisto on tarkoitettu sinulle, joka tarvitset eväitä radikaaliin vasemmistolaiseen vaikuttamiseen ja haluat oppia lisää järjestötyöstä. Seuraava Marx-opiston kesätapaaminen pidetään Vähäjärven kurssikeskuksessa, Hauholla nelipäiväisenä 5.-8.8.2021.

Ilmoittaudu mukaan kesätapaamiseen tästä! Opiston kesätapaamisen kohderyhmänä ovat nuoret ja liikkeeseen viime aikoina mukaan tulleet toverit. Sukupuoli huomioidaan valinnoissa niin, ettei yhtä sukupuolta ole 60 prosenttia enempää osallistujista. Rosa Luxemburgin 150-juhlavuoden kunniaksi kesätapaaminen järjestetään Naiset Marxista -teemalla.

***

Marx-opisto on Demokraattisen sivistysliiton opintokeskuksen viikonloppukurssi, jolla opiskellaan marxilaista teoriaa ja käytännön toimintaa. Kurssi järjestetään kaksi kertaa vuodessa, talvella ja kesällä. Kurssille ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat opiskella taitoja toimia luokkatietoisessa työväenliikkeessä, eikä osallistumiseen edellytetä aikaisempia opintoja marxilaisuudesta.

Opiston alustajat kesätapaamisessa

Talvikki Koivu, teologian tohtori
Camilla Kantola, sosiologian tohtorikoulutettava
Jari Karttunen, DSL:n pääsihteeri, valtiotieteiden tohtorikoulutettava
Petra Packalén, Tiedonantajan päätoimittaja
Marko Korvela, toimittaja

Kurssin osallistumismaksu on 80 euroa (sis. ohjelma, ruokailu ja majoitus). Maahanmuuttajien, eläkeläisten ja työttömien on mahdollista saada kurssimaksu kuitattua opintosetelillä.

DSL:n opintokeskus korvaa osallistujien matkakulut halvimman julkisen kulkuneuvon hinnan mukaisesti. Tarvittaessa pyrimme järjestämään lastenhoidon kurssin ajan.

Mikäli et pääse kesätapaamiseen ja olet jo ilmoittautunut, niin peruutathan ilmoittautumisesi, sillä muutoin joudumme veloittamaan kurssimaksun.

Kesätapaamisen Facebook-tapahtumasivu

Lisätietoja antaa DSL:n pääsihteeri Jari Karttunen (040 573 9314, jari.karttunen@desili.fi).