Marx-opiston talvitapaaminen 29.2.-1.3.2020

Ilmoittaudu Marx-opiston talvitapaamiseen tästä.

Marx-opisto on Demokraattisen sivistysliiton opintokeskuksen viikonloppukurssi, jolla opiskellaan marxilaista teoriaa ja käytännön toimintaa. Kurssi järjestetään kaksi kertaa vuodessa, talvella ja kesällä. Kurssille ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat opiskella taitoja toimia luokkatietoisessa työväenliikkeessä.

Pienistä kommervenkeistä johtuen tilaisuudesta on kaksi ajankohtaa liikkeellä, mutta Marx-opiston talvitapaaminen järjestetään 29.2.-1.3. 2020 Hauhon Vähäjärvellä. Leninin syntymän 150-vuotisjuhlan kunniaksi tapaamisessa käsitellään muun muassa Leninin vaikutusta Suomen historiaan sekä Leninin näkemyksiä poliittisesta työskentelystä.

Asiantuntijavieraat

Sosiaalifoorumiaktivisti ja SKP:n entinen pääsihteeri Heikki Ketoharju tutkailee mitä tarkoitetaan leninistisellä puoluetoiminnalla. Tampereen Lenin-museon entinen johtaja Aimo Minkkinen käsittelee esityksessään Leninin merkitystä Suomen historiassa. Leninistisestä mediatyöstä puolestaan alustaa Tiedonantaja-lehden päätoimittaja Petra Packalén

Käytännön järjestelyt

Talvitapaamisen osallistumismaksu on 50 €. Osallistumismaksu sisältää opiskelumateriaalit, majoituksen ja ruoat Vähäjärven lomakodissa. 

Maahanmuuttajat, työttömät, eläkeläiset sekä muut opintoseteleihin oikeutetut voivat kuitata osallistumismaksun opintosetelillä ilmoittautumisen yhteydessä. 

DSL:n opintokeskus korvaa osallistujien matkakulut halvimman julkisen kulkuneuvon hinnan mukaisesti. Kurssin ohjelman ajan on mahdollisuus lastenhoitoon. Lasten majoitus ja ruoat ovat osallistujille maksuttomia. 

Marx-opiston talvitapaaminen muodostaa itsenäisen opintokokonaisuuden. Kaikki asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita ja voit siis osallistua, vaikka et olisi aikaisemmin ollut mukana Marx-opiston toiminnassa.