Ilmoittautuminen Marx-opiston talvitapaamiseen alkanut!

Marx-opiston logo.

Marx-opisto on Demokraattisen sivistysliiton opintokeskuksen viikonloppukurssi, jolla opiskellaan marxilaista teoriaa ja käytännön toimintaa. Kurssi järjestetään kaksi kertaa vuodessa, talvella ja kesällä. Kurssille ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat opiskella taitoja toimia luokkatietoisessa työväenliikkeessä, eikä osallistumiseen edellytetä aikaisempia opintoja marxilaisuudesta.

Hae mukaan talvitapaamiseen mukaan tästä linkistä!

Rosa Luxemburgin 150-juhlavuoden kunniaksi DSL:n Marx-opiston talvitapaaminen järjestetään Naiset Marxista -teemalla. Talvitapaaminen pidetään Vähäjärven kurssikeskuksessa, Hämeenlinnan Hauholla 27.-28.2.2021 ja sen teemat valaisevat naisnäkökulmaa Marx-keskusteluun.

Marx-opisto on tarkoitettu sinulle, joka tarvitset eväitä radikaaliin vasemmistolaiseen vaikuttamiseen ja haluat oppia lisää järjestötyöstä.

Opiston talvitapaamisen kohderyhmänä ovat nuoret ja liikkeeseen viime aikoina mukaan tulleet toverit. Sukupuoli huomioidaan valinnoissa niin, ettei yhtä sukupuolta ole 60 prosenttia enempää osallistujista.

Kurssin osallistumismaksu on 50 euroa (sis. ohjelma, ruokailu ja majoitus). Maahanmuuttajien, eläkeläisten ja työttömien on mahdollista saada kurssimaksu kuitattua opintosetelillä.

DSL:n opintokeskus korvaa osallistujien matkakulut halvimman julkisen kulkuneuvon hinnan mukaisesti. Tarvittaessa pyrimme järjestämään lastenhoidon kurssin ajan.

Mikäli et pääse talvitapaamiseen ja olet jo ilmoittautunut, niin peruutathan ilmoittautumisesi, sillä muutoin joudumme veloittamaan kurssimaksun.

Tervetuloa Marx-opistoon!

Talvitapaamisen Facebook-tapahtumasivu

Lisätietoja antaa DSL:n pääsihteeri Jari Karttunen (040 573 9314, jari.karttunen@desili.fi).