Ilmoittautuminen Marx-opiston talvitapaamiseen 9.-10.3. käynnissä!

Taustalla talvinen maisemakuva, jossa oksalla istuu punainen lintu - kuvan päällä vasemmalla laidalla DSL:n logo ja Marx-opiston tietoja.

DSL:n opintokeskuksen Marx-opiston seuraava talvitapaaminen järjestetään uudessa paikassa, Ystävyyden Majatalossa, Kruusilassa (Salossa) 9.-10.3.2024. Marx-opisto on viikonloppukurssi, jolla opiskellaan marxilaista teoriaa ja käytännön toimintaa. Kurssi järjestetään kaksi kertaa vuodessa, talvella ja kesällä. Kurssille ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat opiskella taitoja toimia luokkatietoisessa työväenliikkeessä, eikä osallistumiseen edellytetä aikaisempia opintoja marxilaisuudesta.

Joukkoliikenteellä lähellä pääsee tietyillä busseilla Helsingistä ja Turusta jäämällä pois Kruusilan pysäkillä, joka on noin 600 metrin päässä majatalosta. Tarkemmat tiedot täällä! Majatalo ei ole valitettavasti esteetön.

DSL:n koulutussuunnittelija Mili Tölkkö alustaa riistosta ja sorrosta, vapaa historiantutkija, FL Kaisu-Maija Nenonen kertoo Ranskan vallankumouksen yhteiskunnallisista aspekteista ja DSL:n pääsihteeri Jari Karttunen analysoi kriittisesti hyvinvointivaltiota. Lisäksi kuulemme historiallisesta materialismista. Talvitapaaminen pidetään heti kansainvälisen naistenpäivän jälkeen, mikä näkyy kurssin sisällössä ja toimintatavoissa.

Ilmoittaudu mukaan viim. 23.2. täällä!
Viimeinen ilmoittautumisen peruuttamispäivä on 1.3. Sen jälkeen on selvitettävä peruminen Jari Karttuselle (040 573 9314) tai veloitamme kurssimaksun.

Kurssimaksu 50 euroa sisältää ohjelman, majoituksen ja ruokailut, ja se laskutetaan jälkikäteen. Yhden hengen huoneesta 15 euron lisämaksu. Opintoseteliin oikeutetut (työttömät, maahanmuuttaneet, eläkeläiset) kirjaavat osallistumisensa paikan päällä eikä laskua näin ollen lähetetä. DSL:n opintokeskus korvaa osallistujien matkakulut – matkalaskulomakkeen voi täyttää paikan päällä tai verkossa.

Opiston talvitapaamisen kohderyhmänä ovat nuoret ja liikkeeseen viime aikoina mukaan tulleet toverit. Sukupuoli huomioidaan valinnoissa niin, ettei yhtä sukupuolta ole 60 prosenttia enempää osallistujista. Tarvittaessa pyrimme järjestämään lastenhoidon kurssin ajan.

Mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaa DSL:n pääsihteeri Jari Karttunen (040 573 9314, jari.karttunen@desili.fi).

Tervetuloa Marx-opistoon!