Ilmoittautuminen auki nyt! Marx-opiston kesätapaaminen pidetään 5.-8.8.

Tervetuloa Marx-opiston kesätapaamiseen 2021!

Tervetuloa mukaan DSL:n Marx-opiston kesätapaamiseen, joka järjestään tällä kertaa nelipäiväisenä 5.-8.8.2021! Rosa Luxemburgin 150-juhlavuoden kunniaksi kesätapaaminen järjestetään Naiset Marxista -teemalla.

Ilmoittaudu Marx-opiston kesätapaamiseen tästä!

Opiston alustajat kesätapaamisessa

Talvikki Koivu, teologian tohtori
Camilla Kantola, sosiologian tohtorikoulutettava
Jari Karttunen, DSL:n pääsihteeri, valtiotieteiden tohtorikoulutettava
Petra Packalén, Tiedonantajan päätoimittaja
Marko Korvela, toimittaja

Marx-opisto on tarkoitettu sinulle, joka tarvitset eväitä radikaaliin vasemmistolaiseen vaikuttamiseen ja haluat oppia lisää järjestötyöstä.

Opiston kesätapaamisen kohderyhmänä ovat nuoret ja liikkeeseen viime aikoina mukaan tulleet toverit. Sukupuoli huomioidaan valinnoissa niin, ettei yhtä sukupuolta ole 60 prosenttia enempää osallistujista.

Kurssin osallistumismaksu on 80 euroa (sis. ohjelma, ruokailu ja majoitus). Maahanmuuttajien, eläkeläisten ja työttömien on mahdollista saada kurssimaksu kuitattua opintosetelillä.

DSL:n opintokeskus korvaa osallistujien matkakulut halvimman julkisen kulkuneuvon hinnan mukaisesti. Tarvittaessa pyrimme järjestämään lastenhoidon kurssin ajan.

Mikäli et pääse kesätapaamiseen ja olet jo ilmoittautunut, niin peruutathan ilmoittautumisesi, sillä muutoin joudumme veloittamaan kurssimaksun.

Kesätapaamisen Facebook-tapahtumasivu

Lisätietoja antaa DSL:n pääsihteeri Jari Karttunen (040 573 9314, jari.karttunen@desili.fi).