Haku päällä kesän Marx-opistoon!

Taustalla kuvituskuvana kellertäviä ja oransseja kukkia sekä kuvan päällä DSL:n valkoinen logo ja tekstit: 'Marx-opiston kesätapaaminen 4.-6.8.2023' ja 'Ilmoittautuminen: desili.fi/marxopisto'.

Jälleen on se aika vuodesta, kun ilmoittautuminen DSL:n Marx-opiston seuraavaan kesätapaamiseen on auennut. Tapaaminen pidetään Vähäjärven kurssikeskuksella, Hämeenlinnan Hauholla 4.-6.8.2023. Toverillisesti tervetuloa mukaan! Ilmoittaudu viimeistään 21.7.

Ilmoittautumislomakkeelle pääset tästä linkistä!

Marx-opisto on viikonloppukurssi, jolla opiskellaan marxilaista teoriaa ja käytännön toimintaa sekä vietetään aikaa mukavalla toveriporukalla. Mukaan ovat tervetulleita kaikki luokkatietoisessa työväenliikkeessä toimimisesta kiinnostuneet. Aikaisempia opintoja marxilaisuudesta osallistumiseen ei edellytetä – innostus aatteeseen riittää!

Tapaamisen alustajat ja tarkemmat teemat ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa. Mukaan hyväksytyille lähetetään opiston ohjelma ja muut tarvittavat tiedot sähköpostitse maanantaina 24.7.

Kurssin osallistumismaksu on 80 euroa (sis. ohjelma, ruokailu ja majoitus). Maahanmuuttajien, eläkeläisten ja työttömien on mahdollista saada kurssimaksu kuitattua opintosetelillä. DSL:n opintokeskus korvaa osallistujien matkakulut halvimman julkisen kulkuneuvon hinnan mukaisesti. Tarvittaessa pyrimme järjestämään lastenhoidon kurssin ajan – kerro tarpeesta ilmoittautumisen yhteydessä tai ottamalla suoraan yhteyttä: jari.karttunen@desili.fi, puh. 040 573 9314.

Opiston kesätapaamisen kohderyhmänä ovat nuoret ja liikkeeseen viime aikoina mukaan tulleet toverit. Sukupuoli huomioidaan valinnoissa niin, ettei yhtä sukupuolta ole 60 prosenttia enempää osallistujista.

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen voimme ottaa vielä muutamia ilmoittautumisia, mikäli tilaa on. Seuraa tiedotustamme DSL:n nettisivuilla (desili.fi) ja some-kanavissa. Peruuttaminen on tehtävä viimeistään 28.7., tai lähempänä selvittää ilmoittautumisen perumisen syy puhelimitse: 040 573 9314 (Jari Karttunen). Muutoin veloitamme kurssimaksun. Lisätietoja saat kysymällä DSL:n pääsihteeriltä Jari Karttuselta: jari.karttunen@desili.fi