DSL:n talviyliopistossa esillä hyvinvointivaltion sekä SKP:n historia ja tulevaisuus

SKP:n ja DSL:n perinteinen talviyliopisto pidetään 31.1.-1.2.2015 Vähäjärven lomakodissa Hämeenlinnan Hauholla. Ohjelmassa pureudutaan puolueohjelman uudistustyöhön, SKP:n ja hyvinvointivaltion historiaan sekä valmistaudutaan eduskuntavaaleihin.

Viikonlopun alustajien rivi on komea: väitöskirjassaan hyvinvointivaltion kehitystä tutkinut Päivi Uljas, Tiedonantajan päätoimittaja Marko Korvela, SKP:n edellinen puheenjohtaja Yrjö Hakanen ja nykyinen puheenjohtaja JP Väisänen.

Uljas käsittelee omassa alustuksessaan Hyvinvointivaltion historiaa, Yrjö Hakanen puolestaan SKP:n historiaa. Marko Korvela pohtii kommunistisen puolueen asemaa ja ohjelmaa, JP Väisänen taas pureutuu imperialismiin ja rauhanpolitiikkaan.

Kurssiohjelma täydentyy koko ajan, ja kurssilaiset pääsevätkin mm. rakentamaan käsitepalapelejä ja tekemään pienryhmätöitä. Näin syvennetään opittua.

Kahden päivän aikana on luvassa tiukka paketti hyödyllistä tietoa ja paljon mielenkiintoisia ihmisiä ympäri Suomea. Lisäksi pääsee tietenkin saunomaan, vaihtamaan kokemuksia poliittisesta työstä ja vaikka kokeilemaan avantouintia!

Talviyliopistokurssi pidetään 31.1.-1.2.2015 Vähäjärven lomakodissa. Ohjelma alkaa lauantaina klo 10 ja päättyy sunnuntaina noin klo 16. Osanottajien edellytetään osallistuvan kurssille kokoaikaisesti. Kurssimaksu on 30 euroa, sisältää kurssimateriaalin, majoituksen ja ruokailut. Matkakulut korvataan 15 euroa ylittävältä osalta – kimppakyytien järjestämistä suositellaan.

Ilmoittautumisia toivotaan sähköpostilla dsl(at)kolumbus.fi 9.1. mennessä. Ilmoita osanottajan nimi, postiosoite, s-posti, puhelinnumero ja mahdolliset ruokavaliot (seka vai kasvis etc.) ja allergiat. Tarkoitus on lähettää osanottajille etukäteismateriaalia tammikuussa.