Rauhan ratkaisuja konflikteihin, joista ei puhuta – Naiset tekevät rauhaa -seminaari 26.11.

Naiset tekevät rauhaa -seminaarin 26.11.2022 mainoskuva.

Aika: lauantai 26.11.2022 kello 10.00-15.00
Paikka/alusta: Luckan, Yrjönkatu 27, Helsinki & Zoom

Suomen ja maailman mediat keskittyvät tällä hetkellä ainoastaan Ukrainan sotaan ja energiakriisiin. Kuitenkin ympäri maailmaa on useita monivuotisia konflikteja, Afrikassa vuosisadan pahin nälänhätä jne. Näistä ei puhuta. Haluamme, tässä seminaarissa ottaa esille muutamia näistä.

Seminaarissa käsitellään Afrikan, Syyrian ja Kurdistanin tilannetta. Naiset, joilla on lähtökohdat näiltä alueilta ottavat esille ajankohtaisia asioita ja etsivät ratkaisuehdotuksia eri tilanteisiin. Seminaarin paneelissa naiset keskustelevat kurdien poliittisesta historiasta, nykypäivästä, Nato kysymyksestä, jossa Erdogan tekee sisäpolitiikkaa, kansallisesta sorrosta, kurdien ja erityisesti naisten ihmisoikeustilanteesta, ajankohtaisesta Iranin naisten mielenosoituksesta ja paljon muusta.

Ilmoittautumisen voit tehdä viimeistään 22.11. osoitteeseen: naisetrauhanpuolesta@riseup.net Kirjoita etunimi, sukunimi, sähköposti, järjestö (jos sellainen on), kieli suomi tai englanti ja osallistutko paikan päällä tai Zoomissa. Ilmoittautumisen tarvitsemme ruokailun vuoksi.

Zoom-linkkiin voi kirjautua suoraan tästä: https://us06web.zoom.us/j/85288932585

Seminaarin järjestää Naiset Rauhan Puolesta yhteistyössä Suomi-Syyria-ystävyysseuran ja PANDin kanssa.

Tervetuloa!

Lea Launokari ja Ulla Klötzer, Naiset Rauhan Puolesta -liike
Mania Alkhatib, Suomi-Syyria-ystävyysseura ry
Antti Seppänen, PAND, Taiteilijat rauhan puolesta ry

DSL on hoitamassa tapahtuman striimausta ja tallennusta.