Oletko jo valmis Ympäristö vaatii rauhaa -tapahtumaan 19.-20.11.?

Bannerissa graafisten elementtien lisäksi teksti: 'Tampereen Werstaalla ja Zoomissa nähdään 19.-.20.11.2022.' ja nettisivuosoite 'ymparistovaatiirauhaa.fi'..

Kansainvälinen Ympäristö vaatii rauhaa -tapahtuma pidetään hybridiviikonloppuna Työväenmuseo Werstaan auditoriossa, Tampereella sekä verkossa Zoomin välityksellä 19.-20. marraskuuta 2022. Koollekutsujina toimivat Demokraattinen sivistysliitto, SKP:n ympäristö- ja rauhanryhmät sekä Euroopan vasemmisto.

Zoom-linkki etäosallistumiseen: https://us06web.zoom.us/j/82259395188

Katso ajankohtainen ohjelma- ja puhujatilanne täältä! Tapahtuman tavoitteena on koota nykyistä paremmin yhteen rauhan ja ympäristön puolesta toimivia järjestöjä ja aktivisteja Suomessa ja kansainvälisesti.

Tapahtuman ohjelma on molempina päivinä klo 12-18. Viikonlopun aikana kuullaan puheenvuoroja suomeksi ja englanniksi. Tapahtumassa on Zoom-simultaanitulkkaus suomi-englanti-suomi. Jos osallistut paikan päällä Tampereella ja tarvitset tulkkausta, ota mukaasi jokin tekninen laite (älypuhelin, tabletti tai tietokone) sekä omat kuulokkeet, jolloin pääset liittymään Zoomiin ja seuraamaan tulkkausta kuulokkeiden kautta.

Kahvi- ja ruokatauoilla on mahdollisuus käydä ostamassa kahvia ja ruokailemassa omakustanteisesti. Werstaan alueella ja läheisyydessä on hyviä vaihtoehtoja kahvi- ja ruokapaikoiksi.

Hankkeen koordinaattorina toimii Jiri Mäntysalo, johon voi olla yhteydessä missä vaan kysymyksessä ja asiassa: jiri.mantysalo@desili.fi