Marx-opiston ilmoittautuminen auki 18.2. saakka!

Bannerissa kuva talvisesta maisemasta ja teksti: 'Marx-opiston talvitapaaminen Vähäjärvellä 12.-13.3.2022!'.

Olethan jo muistanut ilmoittautua DSL:n Marx-opiston talvitapaamiseen 12.-13.3.? Jos et vielä, niin se on mahdollista 18.2. saakka. Tänä vuonna talvitapaaminen pidetään entistä enemmän työpajamuotoisena ja opiskellen marxilaisuuden perusasioita ja -käsitteistöä.

Ilmoittautumissivulle pääset tästä linkistä!
Linkki myös osoitteessa desili.fi/marxopisto. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 18.2. Tämän jälkeen voimme ottaa vielä muutamia ilmoittautumisia, mikäli tilaa on.

Marx-opisto on viikonloppukurssi, jolla opiskellaan marxilaista teoriaa ja käytännön toimintaa. Kurssi järjestetään kaksi kertaa vuodessa, talvella ja kesällä. Kurssille ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat opiskella taitoja toimia luokkatietoisessa työväenliikkeessä, eikä osallistumiseen edellytetä aikaisempia opintoja marxilaisuudesta.

Opiston talvitapaamisen kohderyhmänä ovat nuoret ja liikkeeseen viime aikoina mukaan tulleet toverit. Sukupuoli huomioidaan valinnoissa niin, ettei yhtä sukupuolta ole 60 prosenttia enempää osallistujista.

Kurssin osallistumismaksu on 50 euroa (sis. ohjelma, ruokailu ja majoitus). Yhden hengen huoneesta lisäkustannus. Maahanmuuttajien, eläkeläisten ja työttömien on mahdollista saada kurssimaksu kuitattua opintosetelillä.

DSL:n opintokeskus korvaa osallistujien matkakulut halvimman julkisen kulkuneuvon hinnan mukaisesti. Tarvittaessa pyrimme järjestämään lastenhoidon kurssin ajan.

Tervetuloa Marx-opistoon!

Lisätietoja antaa DSL:n pääsihteeri Jari Karttunen: jari.karttunen@desili.fi

Marx-opiston nettisivut löytyvät osoitteesta desili.fi/marxopisto!