DSL:ään liittyy kaksi uutta järjestöä

Keltaisella pohjalla Rasmus ry:n ja ACS Finland ry:n logot sekä vihreässä alapalkissa DSL:n logo ja vieressä teksti 'Demokraattinen sivistysliitto'.

DSL:n liittotoimikunta on hyväksynyt kokouksessaan kaksi tuoretta jäsenhakemusta. Rasmus ry ja African Civil Society in Finland – ACSF ry liittyvät sivistysliittoomme jäsenjärjestöiksi. Toivotamme järjestöt tervetulleiksi joukkoon!

Rasmus – Rasismin ja muukalaispelon vastainen yhdistys ry tukee antirasismityötä ja koulutusta Suomessa ja kansainvälisesti.

Yhdistys toimii kattojärjestönä monille pienemmille organisaatioille, seuroille ja yksityisille toimijoille. Työn tärkeimpiä toimia on edistää yhteiskunnallista inkluusiota, erilaisuutta ja rauhanomaista toimintaa yhteisöjen välillä. Ajatuksen keskiössä on, että kaikki ihmiset ovat tasa-arvoisia.

Yhdistys tukee aktiivisesti erilaisia nuorten projekteja, joiden tarkoitus on tuottaa erilaisia kulttuuri-, taide- ja urheilutapahtumia.

Tutustu Rasmuksen nettisivuihin!

***

ACS Finland on Helsingin afrikkalaisyhteisön perustama järjestö, jonka tavoitteena on ylläpitää afrikkalaista kulttuuriperimää ja helpottaa afrikkalaisten integraatiota suomalaiseen yhteiskuntaan. 

ACS Finlandia on myös kutsuttu Suomen Afrikan keskukseksi, ja sen tavoitteena on yhdistää kaikki Suomessa elävät afrikkalaiset sekä tehdä heidän oleskelustaan tuottoisampaa ja miellyttävämpää.

Tutustu ACS Finlandin nettisivuihin (englanniksi)!