Antikapitalistinen foorumi 11.11.

Taustalla kontrastin takia himmennetty kuva graffitiseinästä, päällä DSL:n logo ja Antikapitalistisen foorumin nimi sekä paikka- ja aikatiedot.

Information in English

Kutsumme koolle eri järjestöissä, liikkeissä tai niiden ulkopuolella toimivia antikapitalistisiin, sosialistisiin tai kommunistisiin ajatuksiin kallellaan olevia ihmisiä Tikkurilan asukastilaan Vantaalle (Lummetie 2bA) lauantaina 11.11.2023 klo 13–17. 

Ajatus foorumista on syntynyt tarpeesta päästä kapitalismin kritiikistä sitä murtaviin käytäntöihin ja toimintaan. Tapaamisen tarkoituksena on saada joukosta voimaa, ehkä löytää uusia yhteistyötahoja ja ihan vain hengata vallankumouksellisessa porukassa. Sen sijaan tarkoituksena ei ole minkään uuden järjestön tai yhteenliittymän perustaminen. 

Mukana foorumissa ovat mm. Kommunistinuoret, Debt for Climate, Feministinen puolue, Emilia Helsinki, Radikaalia hoivaa -kollektiivi ja Suomen kommunistinen puolue. 

Päivitys: Foorumissa järjestäjien puolesta käytettävät kielet ovat suomi ja englanti. Klo 13.20 alkava keskustelu on englanniksi. Tarvittaessa keskustelu käännetään myös suomeksi. 

Ohjelma

Ensimmäinen osa 

Klo 13.00 Foorumin avaus ja osallistujien odotukset
Klo 13.20 Keskustelua kapitalismista ja sen murtamisesta englanniksi: Debt for Climate, Commons.fi, African Civil Society in Finland
Klo 14.00 Pienryhmät (samalla voi hakea välipalaa)
Klo 14.45 Tauko

Toinen osa

Klo 15.00 Keskustelua suomeksi antikapitalistisen toiminnan vaatimuksista yhteisöille: Radikaalia hoivaa -kollektiivi, Kommunistinuoret, Feministinen puolue
Klo 15.30 Yhteisömarkkinat
Mahdollisuus esitellä omia taustaorganisaatioitaan, löytää itselleen porukka, pohtia yhteistyökuvioita yms.
Klo 16.15 Yhteenveto, yleiskeskustelu
Klo 16.45 Tilaisuuden päätös ja musiikkiesitys

Ilmoittautumiset 5.11. mennessä tämän linkin lomakkeella!

Lisätietoja ja esteettömyys 

Esteettömyystiedot tästä linkistä!

Tapaamisessa on vegaaninen välipala ja lastenhoito. Jos haluat auttaa tapahtuman käytännön järjestelyissä, voit kertoa siitä ilmoittautumisen yhteydessä.  

Foorumiin voi osallistua joko koko ajaksi tai vain ensimmäiseen tai toiseen osaan. Myös koko tapahtuman ajan on mahdollista tulla ja mennä ja ottaa omia taukoja.  

Osallistujille DSL:n jäsenjärjestöistä korvataan matkakulut halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan, muiden täytyy maksaa liikkumisensa itse. 

Kutsua saa mielellään levittää tutuille ja kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita tilojen asettaman osallistujamäärän puitteissa. Tapaamisessa toimitaan syrjiviä rakenteita, kuten rasismia, seksismiä ja ableismia purkaen. DSL:n turvallisemman tilan periaatteet. 

Kysymyksiä ja kommentteja voi lähettää osoitteeseen anna-mili.tolkko@desili.fi. 

Fb-tapahtumasivu