Teatteriretki Neljäs tie-näytelmään 27.4.

Teatteriretki Tampereelta Helsinkiin lauantaina 27.4. Kansallisteatterin Neljäs tie -näytelmään. Näytös alkaa klo 13. Lippu ja matka 55 e.

Kansallisteatterin Neljäs tie on kuvia kumartelematon komedia vakavista aiheista. Musiikkipitoisessa dokumenttiteatterin, draaman ja satiirin yhdistelmässä kummittelevat sulassa sovussa niin nykypäivän aatteet, tulevaisuuden haasteet kuin menneisyyden haamutkin. Näytelmä kuvaa suomalaisen yhteiskunnan hiljaista vallankumousta, poliittisen toiminnan ja aatteiden muutosta kohti rajoittamattoman markkinatalouden ideologiaa, jossa asioiden arvon määrittää ennen kaikkea niistä saatava taloudellinen hyöty.

Historiallisten dokumenttien ja hämmentävien käänteiden kautta Neljäs tie kertoo Suomi-nimisen maan ja sen asukkaiden taipaleesta halki sodanjälkeisen ajan kriisien ja karikoiden aina edessämme häämöttävään tulevaisuuteen asti. Esitys on dramaattinen aikamatka maahan, joka kenenkään huomaamatta muuttui tunnistamattomaksi. Samalla se on kertomus historiasta, joka toistaa itseään – ensin farssina, sitten tragediana.

Varaa paikkasi 24.3. mennessä puh. 03 222 3591 tai 040 540 6052 Suokas.

Matkan järjestää DSL:n Pirkanmaan aluejärjestö.