Akryyli-taidemaalauskurssi, Luvia 31.7. – 5.8.

Kurssi sopii aloitteleville ja vähän maalanneille. Kurssin opettaja on Västeråsin taiteilijaklubin jäsen Leena Kallio. Hän on laatinut taidemaalauksesta laajan tieto- ja taito-ohjelman kurssille. Opetustunteja on 55 viikossa. Lisäksi ohjelmassa on iltaisin ohjattua liikuntaa.

Osanottomaksu työssäkäyviltä on 120 €. Eläkeläisille, työttömille ja työttömyysuhan alaisille kurssimaksu on 60 €.

Osanottomaksuun sisältyy aamupala, lounas, kahvi / tee ja välipalat. Hintaan sisältyy myös akryylitaidemaalilajitelma, maalausalustoja ja pensseleitä sekä oikeus käyttää Leenan varastoista vernissaa, maalien lisäaineita ja laajaa pensselien valikoimaa.

Kurssikeskuksena on urheiluseuran maja. Saunaa lämmitetään joka päivä. Suihkua ei ole. Puusee on pihan perällä. Majoitusta ei ole. Pihalla on ilmaista tilaa osallistujien matkailuvaunuille ja -autoille. Omat pyyhkeet ja ruokailuvälineet otetaan mukaan.

Osallistujien määrä on rajoitettu. Täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä ja lähetämme tarkemman aineiston ilmoittautuneille sähköpostilla. Tiedustelut ja ilmoittautuminen Antti Kalliolle sähköisesti kallioa(a)suomi24.fi, tai postilla Kolmostenkuja 7, 29100 Luvia (puh. nro 0505427670). Ilmoittautumiset 15.7. mennessä.

Järjestää: Rauman Seudun Tapaturma- ja Sairausinvalidit ry ja DSL:n opintokeskus.