Syksyllä siirretty DSL:n seminaarifestivaali pidetään kesäkuussa

Bannerikuvassa yksityiskohtaisempaa tietoa Matinkylän Pirtillä, Espoossa 18.-19.6.2022 järjestettävästä DSL:n seminaarifestivaalista.

Uusia kuulumisia Demokraattisen sivistysliiton seminaarifestivaalista, joka oli tarkoitus järjestää alun perin syyskuussa 2021! Tapahtuma jouduttiin syksyllä siirtämään koronarajoitusten takia, mutta nyt elämme jo erilaista aikaa. Nyt DSL:n seminaarifestivaali tullaan siis järjestämään Matinkylän Pirtillä, Espoossa viikonloppuna 18-19.6.2022!

Teemoina on jo viime vuodelle kaavaillut ympäristön, rauhan ja maailman taloudellisen sekä poliittisen epäoikeudenmukaisuuden kysymykset. Tavoitteenamme on avata ja syventää keskustelua näistä teemoista sekä tarjota puhujanlava järjestöille, jotka ovat aktiivisia ja halukkaita näiden asioiden esillä pitämiseen. Seminaari striimataan levitettäväksi suuremmalle yleisölle.

Tarkoitus on seminaarin muodossa avata osallistujien ja yleisön yhteiskunnallista tietoisuutta monien polttavien ja kenties julkisuudessa vähemmän esillä olleiden kysymysten suhteen.

Haluaisiko järjestösi lähettää seminaariimme 18.-19.6. puhujan, joka esittelisi näkemyksiänne rauhasta, ympäristökysymyksistä taikka maailman epäoikeudenmukaisuudesta? Ota yhteyttä meihin: jari.karttunen@desili.fi!