Ilmoittaudu mukaan nyt! DSL:n Marx-opiston talvitapaaminen 11.-12.3.

Bannerissa kuva talvisesta maisemasta ja teksti: 'Marx-opiston talvitapaaminen 11.-12.3.2023!'.

Marx-opiston seuraava talvitapaaminen pidetään Vähäjärven kurssikeskuksella, Hämeenlinnan Hauholla 11.-12.3.2023. Ilmoittautuminen on auki nyt! Ilmoittaudu viimeistään 27.2. Marx-opisto on viikonloppukurssi, jolla opiskellaan marxilaista teoriaa ja käytännön toimintaa. Mukaan ovat tervetulleita kaikki luokkatietoisessa työväenliikkeessä toimimisesta kiinnostuneet. Aikaisempia opintoja marxilaisuudesta osallistumiseen ei edellytetä – innostus aatteeseen riittää!

Talvitapaamisen teemana on nykyinen maailmanjärjestelmä, alikehitys sekä taloudellisen ja poliittisen epäoikeudenmukaisuuden kysymykset. Puheenvuorojen ja keskustelujen kautta paneudutaan laajemmin siihen, miksi kapitalistinen maailma ei voi turvata työväenluokalle hyvinvointia ja oikeutta.

Kurssin osallistumismaksu on 50 euroa (sis. ohjelma, ruokailu ja majoitus). Maahanmuuttajien, eläkeläisten ja työttömien on mahdollista saada kurssimaksu kuitattua opintosetelillä. DSL:n opintokeskus korvaa osallistujien matkakulut halvimman julkisen kulkuneuvon hinnan mukaisesti. Tarvittaessa pyrimme järjestämään lastenhoidon kurssin ajan.

Opiston talvitapaamisen kohderyhmänä ovat nuoret ja liikkeeseen viime aikoina mukaan tulleet toverit. Sukupuoli huomioidaan valinnoissa niin, ettei yhtä sukupuolta ole 60 prosenttia enempää osallistujista.

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen voimme ottaa vielä muutamia ilmoittautumisia, mikäli tilaa on. Seuraa tiedotustamme DSL:n nettisivuilla (desili.fi) ja some-kanavissa. Peruuttaminen on tehtävä viimeistään 6.3., tai lähempänä selvittää ilmoittautumisen perumisen syy puhelimitse: 040 573 9314 (Jari Karttunen). Muutoin veloitamme kurssimaksun. Lisätietoja saat kysymällä DSL:n pääsihteeriltä Jari Karttuselta: jari.karttunen@desili.fi