Hae Marx-opistoon!

Marx-opiston seuraava kesätapaaminen on 11.-13. elokuuta 2017. Aiheina ovat muun muassa Freire ja radikaali kasvatus, toiminta ay-liikkeessä sekä Rosa Luxemburgin ajattelu. Tilaisuus on kolmipäiväinen ja tapahtumapaikkana on Vähäjärven lomakoti, Hauho, Hämeenlinna.

Marx-opisto on tarkoitettu sinulle, joka tarvitset eväitä radikaaliin vasemmistolaiseen vaikuttamiseen ja haluat oppia lisää järjestötyöstä. Teoriaa ja käytäntöä yhdistävän opiston tarjonta on tarkoitettu erityisesti nuorille ja vasta mukaan toimintaan tulleille.

Voit hakea Marx-opistoon opiskelijaksi tästä. Hakuaikaa on toukokuun loppuun 31.5. asti.

Olemme ottaneet Marx-opiston suuren suosion vuoksi uuden käytännön, jossa osallistujat valitaan hakijoista. Valituksi tuleminen ei edellytä aikaisempia marxilaisuuden opintoja. Valituille ja varasijan saaneille ilmoitetaan valinnasta juhannukseen mennessä.

Koulutuksen osallistumismaksu on 60 euroa koko viikonlopulta, sisältäen majoituksen, ruuat ja aineiston. Matkakulut korvataan julkisen liikenteen mukaan ja tarvittaessa oman auton käytöstä korvataan 20 senttiä kilometriltä. Työttömillä, työttömyysuhan alaisilla, eläkeläisillä, seniori-ikäisillä ja maahanmuuttajilla on mahdollisuus osallistumismaksun hyvittävään opintoseteliin.