DSL peruu opintokerhot ja muut tilaisuudet 17.3.-13.4.2020.

DSL on päättänyt perua kaikki järjestämänsä opintokerhot ja muut tilaisuudet 17.3.-13.4.2020. Päätös perustuu Suomen hallituksen linjaukseen 16.3. toimenpiteistä koronavirustilanteen hoitamiseksi Suomessa.

Lyhyempi työaika Helsinki-seminaari, joka oli alunperin suunniteltu järjestettäväksi 21.-22.3., siirtyy nyt syksyyn myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

Myös muut tapahtumat ja tilaisuudet pyritään mahdollisuuksien mukaan järjestämään myöhemmin. Jatkosta tiedotetaan tilanteen kehittyessä DSL:n verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavilla.

Hallituksen asettamista rajoitteista johtuvan kotona vietetyn ajan lisääntyessä, voi osan ajasta käyttää omaehtoiseen itsensä sivistämiseen! DSL:n materiaalipankista löytyy valikoima artikkeleita ja videoita. Uusimpana lisäyksenä taltiointi Aimo Minkkisen esityksestä Marx-opiston talvitapaamisesta

Lisätietoa hallituksen linjauksista 17.3.-13.4.2020 -ajanjaksolle: https://valtioneuvosto.fi/artikkeli/-/asset_publisher/10616/hallitus-totesi-suomen-olevan-poikkeusoloissa-koronavirustilanteen-vuoksi